fejléckép

Fotóink

Fotók 2018-ból

Nagy érdeklődés és jelentős részvétel mellett rendeztük meg a Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvarán az Otrantoi ütközet és a Magyar Folyami Hadihajózás megalakulásának évfordulója tiszteletére valamint az elesett hősök emlékére  2018. május 14.-én megtartott ünnepségünket, melyen a Magyar Honvédség mellett számos civil szervezet és iskola képviselői helyezték el koszorúikat az Egyesületünk által állított emléktábláknál.

Hadtörténeti Intézet és Múzeum udvarán
Egyesületünk képviseletében Garadnai András Bauer József és Füzesi József urak vettek részt a  Magyar Honvédség 1. Tűzszerész és Hadihajós Ezred ünnepi megemlékezésén ahol elhelyezték a MATE koszorúját.

Magyar Honvédség 1. Tűzszerész és Hadihajós Ezred ünnepi megemlékezéseNagysikerű szakmai kirándulást tettünk 2018. május 16-20 között Bosznia-Hercegovinában, Montenegróban és Horvátországban. Az út során érintettük Mosztárt, Dubrovnikot, Budvát. Megtekintettük a Kotori öböl nevezetességeit és megkoszorúztuk az Otrantoi ütközet emléktábláját.  

Nagysikerű szakmai kirándulást tettünk 2018. május 16-20 közöttA MATE tagok és a Hadihajós nyugdíjasok részvételével emlékeztünk a tengeren elhunyt magyar tengerészekre és koszorúztuk meg az emlékművet Komáromban 2018. április 27.-én. 

Komáromban 2018. április 27


Fel↑